ECOTIC ENTIDAD ADMINISTRADORA

|

|

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Fundación ECOTIC

Política de privacitat xarxes socials

La FUNDACIÓ ECOTIC informa els usuaris, que ha creat un perfil a les Xarxes Socials Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ i YouTube, amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis. L’usuari pot accedir, en tot moment a les polítiques de privadesa de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir-ne la privadesa. La FUNDACIÓ ECOTIC té accés i tracta aquella informació pública de l’usuari, especialment el nom de contacte. Aquestes dades, només seran utilitzades dins de la pròpia Xarxa Social. No són incorporades a cap sistema de tractament. D’acord amb els drets que us confereix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i oposició, exercitar-los davant de la FUNDACIÓ ECOTIC, dirigint la vostra petició a l’adreça postal indicada més amunt o bé a través del correu electrònic ecotic@ecotic.es d’acord amb el RGPD, ha de tenir en compte els matisos següents:
  • Accés: Estarà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris.
  • Rectificació: Només es podrà satisfer en relació amb aquella informació que es trobe sota el control de la FUNDACIÓ ECOTIC, per exemple, eliminar comentaris publicats a la pròpia pàgina.
  • Normalment, aquest dret l’haurà d’exercir davant de la Xarxa Social.
  • Supressió i/o Oposició: Com en el cas anterior, només es podrà satisfer en relació amb aquella informació que estigui sota el control de la FUNDACIÓ ECOTIC, per exemple, deixar d’estar unit al perfil.
La FUNDACIÓ ECOTIC realitzarà les actuacions següents:
  • Accés a la informació pública del perfil.
  • Publicació al perfil de l’usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina de la FUNDACIÓ ECOTIC.
  • Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.
  • Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran al perfil de l’usuari.
L’usuari sempre pot controlar les connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar-li i restringir amb qui comparteix les connexions, per a això haurà d’accedir a la seva configuració de privadesa. Publicacions L’usuari, un cop unit a la pàgina de la FUNDACIÓ ECOTIC, podrà publicar-hi comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L’usuari, en tots els casos, n’ha de ser el titular, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació a la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decòrum, i/o que infringeixin, violin o trenquin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, la FUNDACIÓ ECOTIC es reserva el dret de retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari. La FUNDACIÓ ECOTIC no es farà responsable dels continguts que ha publicat lliurement un usuari. L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, per la qual cosa ell mateix és el principal responsable de la seva privadesa. Les imatges que puguin publicar-se a la pàgina no seran emmagatzemades en cap fitxer per part de la FUNDACIÓ ECOTIC, però sí que romandran a la Xarxa Social. Concursos i promocions La FUNDACIÓ ECOTIC es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en què podrà participar l’usuari unit a la pàgina. Les bases de cadascun d’ells, quan s’utilitzi la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades en aquesta. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui aplicable. La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap. Publicitat La FUNDACIÓ ECOTIC utilitzarà la Xarxa Social per publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les dades de contacte per realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de la de la normativa vigent de protecció de dades i de la LSSI-CE. No es considerarà publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de la FUNDACIÓ ECOTIC perquè també puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat. A continuació, detallem l’enllaç a la política de privadesa de la/les Xarxa/es Social/s:

Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/
Twitter: https://twitter.com /privacy
LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy
You Tube: https://www.youtube.com/yt/policyandsafety/es/
Google+: http://www.google.com/intl/es_ES/+/policy/index.html